Warzywa - Warzywa do kuskusu
Ten asortyment warzyw stanowi podstawę "świeżości" doskonałego couscousu "domowego". Składa się z pasternaku, cebuli, cukinii, selera, porów i marchewki.
Porady dotyczące przygotowania
Wlać odrobinę oleju do garnka i lekko zrumienić cebulę. Dodać klasyczne przyprawy (papryka, szafran, raz-el-hanout) i podgrzewać przez 1 do 2 minut, aby dobrze uwolnić wszystkie aromaty. Dodać warzywa, dobrze wymieszać i wlać 1 litr wody. Posolić. Dodać mięso i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Porady dotyczące przechowywania
Te warzywa do couscousu sprzedawane są w opakowaniach foliowych, które umożliwiają oddychanie produktu. Zalecamy utrzymanie tej folii wokół pojemnika, aby zapobiec wysychaniu i utracie wagi podczas przechowywania. Przechowuj je w dolnej części lodówki w idealnej temperaturze 2 do 4°C.
Dostępne prezentacje
Pojemniki 500 g lub według życzenia klienta.